Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Welcome Junior

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Welcome Junior

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 3:51 pm

hehehhe...welcome Junior to JMTi..... wish u all the best.... and have lots of fun ..... dont be afraid to ask for help from your senior... we're very friendly... have a nice day... till we meet again...=)

p/s: kalau ader junior yang sempat baca... hehehehe

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Admin on Tue Jan 05, 2010 7:13 pm

Ok abang senior..

Boleh tak abang senior belanja beli rokok?
abang senior baik kan? warkakaka.

*18SX only..

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 7:16 pm

hahahha.... utk tahun asas yang akan daftar esok... hahaha.... kalau tak salah aku la...dengar citer camtuh..hahaha Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 8:44 pm

hahha.
dendam ku terbalas ! xD

mereka akan botak ! xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:52 pm

hahhahaha... tradisi JMTi..... hahahah

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  emosh on Tue Jan 05, 2010 11:05 pm

bkan jmti je.byk jgk kolej lain mcm tue.

fesi tu tlg la tgk2 kan adik2 ku tu..yg baik jge molek.yg jhat sepak jew.

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 12:39 am

kekekek..

yang baik2 jaga molek = aku setuju
yang jahat2 = tak yah ambik tahu pasal diorang..buat dekk jer..

satu lagi..yang comey2 kasitau aku..
yang biasa2 tu biarkan jer la..

rabbit rabbit

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 12:49 am

cait.
mata keranjang rupenye korg ni. =.=

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 8:36 am

bukannya mata keranjang... tapi bleh tolong bimbing diorang... hahahha... bimbing ler sgt....heheh... yang penting semangat nak bimbing tu ada,....hahah cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 9:35 am

marah nampak abang foronum kitey...

dia takper la dah ada marka.
aku nie..

sob2
Sad

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 9:40 am

huhuh... "setiap manusia dilahirkan berpasangan".... heheh... "aku ada kerana kau telah tercipta".... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 10:25 am

perghh farell..ko nie ada jer ayat..

idea datang mencurah curah macam coklat jatuh ke ladang gandum..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 10:36 am

hai...aku taulh junior comel2 blake utk intake bru ni...apa2 pun slmt mguhsya everybody cheers

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 11:05 am

Optitech wrote:
dia takper la dah ada marka.
aku nie..

sob2
Sad

oit, kau tau ke aku sape ? =.=

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 11:56 am

aku rasa dia xtau ko foronum...xpe2 abaikan ye. Very Happy

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 1:55 pm

aku kenal la sapa foronum tu..
hehehe..

amacam marka? sihat?? dak kedah gak kan??

*tu sekadar klu agar orang lain susah nak detect. Cool Cool

tol tak?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 3:01 pm

hahhaha...
isu identiti lagi...
nnt miyavi kasi "locked" lagi...hahhaha Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 8:54 pm

Optitech wrote:aku kenal la sapa foronum tu..
hehehe..

amacam marka? sihat?? dak kedah gak kan??

*tu sekadar klu agar orang lain susah nak detect. Cool Cool

tol tak?

Ko kenal ker sapa foronum tu?
Jom kita gie belasah dia..hehehe..
jangan mare..

Patutnya topik ni kena tukar jadi "Welcome Admin".

Tadi,Optitech ada contact ak, dia cakap dia bz sket sebab dia nak balik awal kat jepun..Jadi mungkin dia tak dapat balas post korang dalam masa terdekat ni..

Kalau korang rindu kat dia, Pm la dia..

P/s: Optitech dah ada marka lum??? hoho

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 10:06 pm

haha..aku rase topik welcome junior ni awal sgt dibuat.
padahal kita2 ni je yg main forum ni.hahaha

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 10:16 pm

junior dah daftar harini kan..
mmmm...
lepas ni balik jer jmti... dah ada junior dengan rambut "mawi'nyer.. hehhe Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 10:22 pm

eit, tak kan la korang nak belasah aku ? =.=
tak kesian kat aku ker ?

admin, tak kesian kat user ke ?

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 10:24 pm

foronum dh berair mata tu...

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 10:43 pm

foronum wrote:eit, tak kan la korang nak belasah aku ? =.=
tak kesian kat aku ker ?

admin, tak kesian kat user ke ?

aku ske ngan emoticon ko tuh..
expresi yang cukup menyentuh hati sekali..
kat mana ko kebas?

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 11:16 pm

ak nk jugak..ajar ak mcm mne nk guna.hehe

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 11:26 pm

btul2... nak tau jgk... slalu guna smiley yang sama jer..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Welcome Junior

Post  Sponsored content Today at 8:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum