Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

View previous topic View next topic Go down

pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  emosh on Mon Jan 04, 2010 11:05 pm

ak nk tanye skit ni.
pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?
ak takut nnt diorang mrah..

tuje nk tanye.quiet curious.

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 11:19 pm

Blom lagi..
Forum nie baru jer dibangunkan and nak diperkemaskan.
Nanti dah masuk sem insyaAllah akan dimaklumkan..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 11:07 pm

insyaALLAH bda ini akn diforwardkan. lagipun dh pkai nama jmti.

jika mmber2 mnunjukkan sikap yg baik dan kata2 yg murni. aku rasa insyaALLAH tiada mslh. I love you

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  Miyavi on Wed Jan 06, 2010 2:05 am

btul2....kn tjuan forum ni untuk b'kongsi cadangan,aduan n masalah dalam pelbagai hal......so da tntunye xde msalah punye.... Wink Wink

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 6:42 am

no hal nyer la rasanya..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  Miyavi on Wed Jan 06, 2010 12:44 pm

farel wrote:no hal nyer la rasanya..

btul 2....mmg no hal la...(^.^)...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 12:46 pm

yang mana idea yang baik, bleh la diorang amik utk improvekan... What a Face

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 12:50 pm

yupz that right! cheers

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  Miyavi on Wed Jan 06, 2010 1:23 pm

Post ni aq rsa da selesai shngga ke pnghujungnye so....

LOCKED la jawabnye.... Twisted Evil Twisted Evil

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: pembukaan forum ni dah diketahui oleh pihak pngurusan jmti x? atau mpp?

Post  Sponsored content Today at 11:56 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum