Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Kenapa kena pakai baju JTM

View previous topic View next topic Go down

Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 1:36 pm

Kenapa kita kena pakai baju JTM ar?

takleh ker nak pakai baju biasa?
tak best ar asyik pakai baju sama jer kat luar..
kalau leh pakai bebas kan best..

cuci mata..warkakaka

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 2:59 pm

mmm... btul2...
naper kita kena pakai baju JTM...
mungkin sbb kita bukan U kot..
tapi apa masalahnya...
erm...
mungkin ni salah satu personaliti JMTi kot...
erm..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 3:29 pm

farel wrote:mmm... btul2...
naper kita kena pakai baju JTM...
mungkin sbb kita bukan U kot..
tapi apa masalahnya...
erm...
mungkin ni salah satu personaliti JMTi kot...
erm..

klu nk tau napa kte prlu pkai jket JTM tu sbnrnye utk m'nndakan kte ni student JTM x kre la kat ILP ke,ADTEC ke n JMTI....sma gak...

Aq pn sbnrnye nk gak kat JMTI ni ikut style U@Poli pkai jaket bla wat amali or OJT jak...kn,bgus klu gtu....heheheee....myb tme cicit kte stdy kat JMTI kot bru wat gtu...hahahaa...

JMTI oH JMTI.....brubah la pleasz...!!

...(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 4:07 pm

time cicit kita...
huhuhu...
berjanggut la tunggu..
tgk2... sampai cicit nanti pun still lagi pakai baju JTM..huhuhuh
OMG...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 7:50 pm

Hahaha..
aku nak tunggu anak kembar aku jer..

Aku sokong ngan pendapat Miyavi tu. Time practical ngan OJT jer pakai baju JMTI.

JMTi ni cam kerja sangat. Nak enjoy cam student life pun tak berapa terasa.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 8:15 pm

Optitech wrote:Hahaha..
aku nak tunggu anak kembar aku jer..

Aku sokong ngan pendapat Miyavi tu. Time practical ngan OJT jer pakai baju JMTI.

JMTi ni cam kerja sangat. Nak enjoy cam student life pun tak berapa terasa.

mmg bgus mcm yg aq ckp 2....TAPI hakikatnye dah bgtu yg dimahu oleh kementrian sumber manusia....klu kte dibawah jabatan lain ble la wat mcm kte nk 2,pkai pkaian bebas ke..r cm2...

Hrp pd kowg yg x fhm akn m'mhmi tntg situasi ni ok....(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  noteeth on Mon Jan 04, 2010 10:20 pm

hoho...apa lagi pembakaran baju JTM beramai Twisted Evil

protest2 \m/

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 10:34 pm

noteeth wrote:hoho...apa lagi pembakaran baju JTM beramai Twisted Evil

protest2 \m/

yup,aq skog 2...hahahahaa.... Very Happy

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  noteeth on Mon Jan 04, 2010 10:37 pm

im proud with u bro. What a Face

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 10:50 pm

thanx bro....(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 11:38 pm

aduyai..main protest2 plak..

jangan ar x join. kekeke..

Kita just enjoy jer waktu sekarang nie.
Pakai baju JTM pun JTM laa...

*waaa..aku nak baju bebas.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:22 am

erm.... wat to say...
lagi pun only 3 years only...
tal kesah la... lepas ni no need to wear it...
hehehhe.... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 10:40 am

Nanti dah pas 3 tahun, kitorang semua dah berpisah.
Camner nak enjoy ngan member2 yang sama?

Masa diploma ni la nak enjoy as life student.Nanti bila semua dah matang, takder dah nak bergaya sakan cam remaja.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 12:25 pm

mmmmm..... think younger... be younger...
hahaha...
walaupun dah matang tapi berfikiran muda... yeahhhh cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 12:56 pm

Hidup hanya sekali...
so..kita ENJOiii!!!!!

cheers cheers

Tak pun, kalau baju JTM setiap jabatan leh wat custom best gak..
aku ske tema hijau..Ok x?

Setiap jabatan dibenarkan pakai jaket custom made, tapi smua kena sama.

Kalau TKK pakai jaket gitu, satu TKK kena pakai gitu.
Kalau TKE pakai jaket gitu, satu TKE pakai jaket gitu..

ERmm..ok gak tu..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 1:00 pm

idea yang bernas... nnt tgk jaket jer dah tau student tu course apa...hahahah cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 1:25 pm

Yeah..tu ar..kan best gitu.
Apa kata kita utarakan bender nie?

Kalau kat sini MPP kan best..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 3:23 pm

mmm btul2...
tapi kalu nak dilaksanakan, mesti lambat lagi... tak merasa jgk kita nak pakai jaket ikut course masing2... takper arr.. sekurang2nya idea kita utk generasi akan datang.... hahahha... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 3:50 pm

Generasi akan datang?

Bunyinya macam lambat giler jer nak tercapai..

*i can guess it! hahah!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 4:24 pm

hahhaha.... generasi hebat...
sbb skrang ni kan suma ILJTM pakai jeket biru tu kan...
kalu JMTi jer yang pakai, karang ader plak IJTM yang tak puas hati...
so kena la selaraskan..
then.. lambat lagi ler akan terlaksana...
atau pun tak terlaksana langsung...huhuh...
nevermind, we just give an idea.... hehehhe
tak salahkan... ehhehe Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 11:07 am

wah custom jaket Smile best...apa yg ada skng ni kita upgrade kan..tmbh buttons..extra accesory...yeah! clown

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Optitech on Fri Jan 15, 2010 3:16 pm

Idea yang bagus gak tu tuk custom made..
letak rantai kat bahu baju JTM pun ok gak..

pastu letak Button besar gantikan button2 kecik..

kekkee

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kenapa kena pakai baju JTM

Post  Sponsored content Today at 8:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum