Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


kenapa forum ni sunyi?

View previous topic View next topic Go down

kenapa forum ni sunyi?

Post  ustadenapio on Sun Apr 17, 2011 3:18 am

assalam.. aku just nk tw ap tjuan forum ini diwujudkan, kalau forum ni utk semua student JMTI tp asal ramai yang xtahu psal kewujudan forum ni? aku ni mlm ni baru aq terjumpa dengan forum ni. kalau x, mmg aku xkn tahu lngsng sal wujudnya forum utk student JMTI. klau btol2 ,kta boleh sama2 bgun kn forum ni. kalau dh stabil nnti, boleh gne hosting n domain sndiri. lagi sronok, tp kena btol2 serius lh .. actually, ada bpe org admin, smod, mod kat dlm forum ni yer?

ustadenapio

Posts : 1
Join date : 2011-04-17

Back to top Go down

Re: kenapa forum ni sunyi?

Post  Optitech on Sun Jun 12, 2011 9:41 pm

Waalaikummussalam..

Motif forum ni diwujudkan
------------------------
1. Kongsi bahan rujukan berkaitan dengan pembelajaran.
2. Rujukan tuk assignment, test dan sebagainya.
3. Berkongsi pendapat


Admin (Admin, Optitech)
Mod(Miyazvi, foronum)
..... yang lain2 tak ingat plak..

Sekarang ni tak dapat fokus sangat sebab ahli2 yang aktif dah sem 4 and 5 ..
masing2 fokus kat fyp..
Nanti bahan rujukan akan diupdate dari masa ke masa Smile

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum