Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


final projek

View previous topic View next topic Go down

final projek

Post  ferus on Sat Oct 02, 2010 12:19 am

mudah kan kalau tahu pasal electronic
senang nak buat final projek
aku dulu jg student macam korang
tapi sekarang dah lepas dh, jurusan electronic
dulu aku main main ja blajar trus aku repeat, smpai 1 tahap aku hardcore gila study hinggalah aku dapat tempat pertama dalam electronic, skarang pun dah jd master in electronic dan pic programmer
rugi nk bagi tau kat korang semua kalau korang x study sungguh2 dalam bidang ni,
senang gila dapat duit kalu korang mengajar student utk dia orang punya final projek

pa pun layan blog aku ni
projekelektronik1http://projekelektronik1.blogspot.com/

ferus

Posts : 5
Join date : 2010-10-02

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum