Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


ALUMNI JMTI

View previous topic View next topic Go down

ALUMNI JMTI

Post  bacteria11400 on Mon Feb 22, 2010 11:11 am

Di CIPLAK dari FACEBOOK ALUMNI JMTI


Salam semua,

Umum tahu bahawa pada 06/03/2010, satu perjumpaan
dengan pihak jmti akan diadakan bagi membincangkan hal berkaitan
penubuhan secara rasmi Alumni JMTi yang akan diadakan di JMTi, Pulau
Pinang. Di sini, saya ingin memaklumkan kepada semua AJK Penaja yang
telah dilantik, satu perbincangan berkaitan dengan perkara di atas akan
diadakan pada :

27/02/2010 jam 9.00 malam bertempat di rumah Puan Norazlinawati di Putra Perdana.


Semua
AJK wajib hadir kerana ini merupakan perbincangan penting supaya kita
lebih bersedia dalam perjumpaan dengan pihak JMTi. Kepada rakan-rakan
yang lain, penglibatan anda juga dialu-alukan. Diharap anda dapat
meluangkan masa untuk sama-sama memberi buah fikiran dan cadangan dalam
perbincangan tersebut. Bagi mereka yang tidak berkesempatan, anda masih
boleh menyalurkan idea dan pandangan anda melalui email groups ini
untuk kita sama-sama membentuk satu organisasi yang lebih bersistematik.

Berkaitan
dengan perjumpaan dengan pihak JMTi, di bawah saya sediakan senarai
bagi mereka yang ingin bersama-sama ke JMTi pada 06/03/2010. Ini perlu
kerana Saudara Husni ingin menyediakan kemudahan tempat tinggal dan
lain-lain. Sila bagi respons secepat mungkin. Sekian, terima kasih.

Tel Kally : 012-3940358, +6594475551
Tel Adeq : 012-6284691
Email : alumni_jmti@yahoo.com

Salam dari Temasek.




Senarai ke JMTi.

1. Kally
2. Boyot
3. Gombak
4. Ajis

bacteria11400

Posts : 10
Join date : 2010-02-15

Back to top Go down

Re: ALUMNI JMTI

Post  Optitech on Mon Feb 22, 2010 12:25 pm

Maklumat ni disampaikan dari pelajar yang dah graduate dari JMTI erk??

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ALUMNI JMTI

Post  Miyavi on Mon Feb 22, 2010 3:04 pm

x faham aq....bro optitech PM aq klu ko tau pasal ni... 6 5

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Yang dah TAMAT aje

Post  bacteria11400 on Wed Feb 24, 2010 3:08 pm

Alumni ni..utk stud yang JMTI yang dah grad aje.
Kot2 ada abang2 kita ka....boleh tulun maklumkan..hehehe...


Aku pun..tak sabar dah....sem depan cari tempt OJT la..hehhehe....


Insyallah..kalu tadak apa2 hal..................................lepas bala2 sem ni...aku proceed ke OJT da....pastu.....boleh masuk alumni JMTI ni..

bacteria11400

Posts : 10
Join date : 2010-02-15

Back to top Go down

Re: ALUMNI JMTI

Post  Sponsored content Today at 9:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum