Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

View previous topic View next topic Go down

Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Sun Jan 03, 2010 11:39 pm

Pada pendapat korang, kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI?

aku tgk Wataniah cam best jer..ahaks!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 2:45 pm

Mmgla mcm best tp xde pn d bka mgambilan ahli bru kn....pa kna 2 ye...???

klu aq mnt dlm klb robocon,music n photography...best...hehehee...(^.^)...


Last edited by Admin on Tue Jan 05, 2010 8:14 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Kasik pendek post..hoho)

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 7:45 pm

Miyavi wrote:

Mmgla mcm best tp xde pn d bka mgambilan ahli bru kn....pa kna 2 ye...???

klu aq mnt dlm klb robocon,music n photography...best...hehehee...(^.^)...

waaa..aku minat photography!!!
yeah2..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 8:08 pm

yka...??? so kte msuk la klb photography..nnt kte ble wat anjurkn mcm2 aktvti....mcm lwtn ke,prcutian ke...honeymoon ke...??hahahaaa.....(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 9:12 pm

ada ker kelab photography tu??
kalau ada aku nak join


Last edited by Admin on Tue Jan 05, 2010 8:14 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : edit kasik kemas.Hilangkan quote)

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 9:23 pm

Da smstinye la ada....xkn la xde plak...klu xde kte wat la...cmna optitech...??stuju x....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 9:35 pm

Erm macam menarik jer..
Kena usaha lebih gak kalau nak create bender tu.

Bajet pun kena ada orr..
Photographer expert pun kena ada..

~im still learning~

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 9:53 pm

btul 2 optitech kna ada photographer expert bru kte ble jd expert gak kn....hehehee...(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 3:31 pm

aku rase JPAM lagi best.
tak payah buat ape2.
tiap2 ari isnin kadang2 takde. Very Happy
pastu da nak dekat abes sem langsung takde. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Tue Jan 05, 2010 7:27 pm

Yala 2 tapi kowg budak JPA tgoklah thun ni cmna plak....dgr kabo tkr da pnsihatnye...hahahahaa...
siap sedia la kmu budak JPA....wakakakakah.... Twisted Evil

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Admin on Tue Jan 05, 2010 8:16 pm

foronum wrote:aku rase JPAM lagi best.
tak payah buat ape2.
tiap2 ari isnin kadang2 takde. Very Happy
pastu da nak dekat abes sem langsung takde. xD

Hohooo.
Tu ar JPAM aku tgk tak buat paper pun.
Ko JPAM erk?

Sem 2 jadi commander korang ker?
Syok x?

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 8:17 pm

sem 2 punye komander sem 2 punye la.
sem 1 punye laen. xD


Last edited by foronum on Tue Jan 05, 2010 8:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : tesilap nombor la. =.=)

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Tue Jan 05, 2010 8:20 pm

xla aq bknye JPA pn kat JMTI 2 bkin boring jak.....xde aktiviti...klu aq yg jd jurulatih JPA da ciap sume aq sruh wat ltihan mcm aq wat dlu...hehehehee.... Razz Twisted Evil Razz

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

RE : Pada pendapat korang, kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI?

Post  Zahid_TKK_09 on Thu Jan 14, 2010 1:05 am

Pada pendapat aku lah... Kelab tido beramai - ramai... Best... toksah nak buat ape - ape pun... tido jew keje...
hahaha....

gurau jew... pada pendapat aku lah... wataniah lah... berjoging petang - petang... tak macam JPA... aku tengok asyik berehat sepanjang masa... kalah PBSM yang digelar "Persatuan Berehat Sepanjang Masa"... huh dasat....

Zahid_TKK_09

Posts : 11
Join date : 2010-01-14
Age : 25
Location : Muo, Johor

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 7:51 am

aik..
macam perli JPA jer..

nak kena plakung nie..
kekekek..

takper2, nanti kita tgk mana lagi best, wataniah atau JPA..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:11 pm

Optitech wrote:aik..
macam perli JPA jer..

nak kena plakung nie..
kekekek..

takper2, nanti kita tgk mana lagi best, wataniah atau JPA..

btul2...nnt kte tgk mna p'satuan yg ok thun ni....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  young_ustaz on Sat Jan 16, 2010 11:04 am

pbsm ana bersama ustazah ana Smile

young_ustaz

Posts : 15
Join date : 2010-01-09
Age : 25
Location : Alam Nyata, kemudian akan ke alam kubur seterusnya ke alam Akhirat

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Optitech on Sat Jan 16, 2010 8:44 pm

Ko rasa PBSM best sebab ada awek ko jer sebenarnya..bukan sebab persatuan tu sendiri..kan2???
hoho

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kelab/persatuan apa yang paling best kat JMTI

Post  Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum