Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 11, 2010 8:37 am

hapuskan korupsiiiiiiiiiii.....banteras2...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 11, 2010 9:06 am

Sapa yang perlu ambik tindakan sebenarnya?
kita ataupun JMTi?

ermm.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 11, 2010 6:35 pm

hahaha..
btul2...
kita bleh bisaing2 kat sini jer... hahahha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Tue Jan 12, 2010 10:46 am

puas aku duk fikir "bisiang2" tu amender..
rupanya bising2..terkesok otak aku dek mendengar ayat tu.

nanti aku cuba bentangkan forum ni kat UPL..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Tue Jan 12, 2010 3:48 pm

Optitech wrote:puas aku duk fikir "bisiang2" tu amender..
rupanya bising2..terkesok otak aku dek mendengar ayat tu.

nanti aku cuba bentangkan forum ni kat UPL..

hahhaha...
lawak btul la...
aku tak perasan plak ada typing error...
hahah...
sian otak ko yang terkesok tu...

p/s: korang ada masuk library tak?... buku dah better... tak der selerak2...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Fri Jan 15, 2010 12:00 am

aku tgk dari jauh cam library dah tersusun sket..

tapi apa yang sama, stil lagi banyak rak kosong..
malu ar bila orang luar datang konon2nya library JMTi penuh dengan maklumat..

Nanti orang kata indah khabar dari rupa..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Fri Jan 15, 2010 8:12 am

yang tu aku tak nafikan...
sbb aku pun kalu nak pinjam buku... terpaksa gi cari library U lain...
mintak kawan aku yang kat U tolong pinjamkan...
then aku fotostat... hahhaha....

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Fri Jan 15, 2010 3:14 pm

kejam2..

mintak kat U lain pastu fotostat...
salah satu cara yang bagus tuk stadi..
macam ni la namanya usaha..

hahahha..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Fri Jan 15, 2010 8:26 pm

hahahah....
nak berjaya...mestila kena usaha...
yeahhhh..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Sat Jan 16, 2010 3:35 am

usaha aku plak..
aku cari buku2 international yang best, noted tajuk dia pastu aku cari ebook..
lagi jimat..print bahagian2 yang nak jer..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Sat Jan 16, 2010 8:13 pm

btul2....
cari ebook...
senang skit...
tapi bukan suma ebook ada.... pandai2 la cari camner.. hehhe

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Sat Jan 16, 2010 8:55 pm

Kalau buku yang famous2 ni selalunya ada.
Kalau buku yang local nya, susah giler nak cari ebook.

Kadang tu kena download ebook kot torrent..
Secara illegal..hahahah!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Sun Jan 17, 2010 2:54 am

sokong... buku tempatan tak der sesaper yang berminat nak scan + share... huhu

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum