Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Pendapat kowg tentang MPP...??

View previous topic View next topic Go down

Pendapat kowg tentang MPP...??

Post  Miyavi on Tue Feb 16, 2010 3:59 am

kamu sume dah tentu tau kn,d mana MPP jmti telah pn d'bubarkan pada hujung bulan Januari yg lepas....tau tak..?? klu tau xpe..da gtau la ni...hehehee....


mmmmm......kowg rasa dengan k'tiadaan MPP ni akn m'gubah prkara2 len kat jmti ni ke...??







visit my sharing zone....
http://miyavi.sharingzone.net

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Pendapat kowg tentang MPP...??

Post  Optitech on Wed Feb 17, 2010 1:36 pm

aku rasa cam no gud no gud jer bila takder MPP.
Aku rasa ada MPP lagi bagus tapi yang berkaliber la..

Tak semua pelajar rajin nak jumpa pengetua, lecture tuk citer paper.
Lecture pun kot2 malas layan. Kalau MPP ni lain la sket sebab dia ada kuasa tuk adukan masalah pelajar.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

MPP ada...MPP tadak ?$%^&*(

Post  bacteria11400 on Fri Feb 19, 2010 12:39 pm

Apa peranan MPP sebenarnya?
Setakat ni, apa yang dah MPP buat?
Hasilnya mmg ketara sangat......terang sangat.......semua dah jelas...nampak depan2 kita...


Moralnya..MPP sangat2 lah....................BAGUIH kalu tadak pun takpa...







Sad

bacteria11400

Posts : 10
Join date : 2010-02-15

Back to top Go down

Re: Pendapat kowg tentang MPP...??

Post  Sponsored content Today at 8:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum