Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Sun Jan 03, 2010 11:36 pm

Aku nak tanya korang, kemudahan apa yang korang nak ada kat JMTI supaya
hidup korang lebioh perfect kat sana?

Pendapat Aku

Wireless
Tempat rehat yang sempurna
pemandangan yang lebih senang nak tengok..bunga2 ker..


Pendapat Emosh:


1.Alat Sukan
2.Wifi
3.Parking yg ade bumbung! dan selamat!.
4.Taman/Permandangan yg cantik skit
5.Buku rujukan perpustakaan lbih skit.
6.Tempat ulangkaji/stady corner


Last edited by Optitech on Mon Feb 15, 2010 9:25 pm; edited 4 times in total (Reason for editing : tambah pendapat orang lain..)

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 12:18 am

tempat rehat yang sempurna tu aku sokong sgt2....
kan ker best kalu ader tasek kat JMTi... tapi tak nak arr tasik kat blakang JMTi tu... aku maksudkan tasik yang sesuai utk rekreasi... bleh gak petang2 lepak kat tasek tu..hahah... sambil cuci mata..hahah.. Shocked

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 12:29 am

Tu ar..

Perkara 1st yang aku wonder sebenarnya wireless.
Tapi bila aku dah duk sana, aku wonder sangat JMTI ada tempat rekreasi.

Ni tempat lepak kat asrama tu pun, lampu tak nyala.. Ada saja jer bangsal.

Aku stuju yang tasik tu..Kan tenang kalau ada tasik. ada bunga2.
Sambil2 lepak leh bau bunga tu..

Wah bahagianya..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 8:19 am

hahah... btul2..
takkan nak harapkan kolam jepun tu jer...
hahahaha...
lets us pray for JMTi improvement..
hahaha... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 11:38 am

kolam jepun tu pun macam dah terbiar lama jer.
orang pun takder bersih2 kata sana kot. panas lak tu duk sana. hahahah!

kalau dia baiki bangsal 2 biji yang kat blok kekwa tu pun dah ok.
malam2 leh la lepak kat sana. study group kat sana ker..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 2:10 pm

Optitech wrote:kolam jepun tu pun macam dah terbiar lama jer.
orang pun takder bersih2 kata sana kot. panas lak tu duk sana. hahahah!

kalau dia baiki bangsal 2 biji yang kat blok kekwa tu pun dah ok.
malam2 leh la lepak kat sana. study group kat sana ker..

yap,btul 2....kn bgus klu JMTI 2 improve bka jak sem bru ni....seprti mn yg aq tlh cete ckit td ada owg ats JTM amik ckit duit dr bajet pmbgunan so 2la ada s'stgh tmpt stdy mcm kte jd cm2...pnigktn yg sdrhna jak....huhuhuu...(T.T)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 2:56 pm

huhuhuh.. aku tak pernah tau plak psl isu kewangan ni...
huhuh...
ntah ler... sampai bila la nak maju kalu isu ni pun tak selesai...
hhuhuh...
perhaps will be better dis year....

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 3:11 pm

farel wrote:huhuhuh.. aku tak pernah tau plak psl isu kewangan ni...
huhuh...
ntah ler... sampai bila la nak maju kalu isu ni pun tak selesai...
hhuhuh...
perhaps will be better dis year....

aq pun hrp bgtu gak....hrp2 ok gak la thun ni kat JMTI kn...?? n then hrp2 ada awek2 yg cun2 gak la.....heheheee....(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 4:09 pm

hahahha... pasni junior baru masuk...
hahahha..
harapla yang cun2...
hehehe...
diorang masuk awal kan... kalu tak salah aku rabu ni kot diorang daftar...
rasanya la..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 7:52 pm

Menunggu junior yang cun2?
Aku pun sama.. hahahaha!

harap2 forum nie akan membantu dengan mendapatkan pendapat dari student JMTI and JMTi akan buat beberapa pertimbangan tentang aduan dan masalah yang dibentangkan student2 nya.

What a Face

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 8:21 pm

Optitech wrote:Menunggu junior yang cun2?
Aku pun sama.. hahahaha!

harap2 forum nie akan membantu dengan mendapatkan pendapat dari student JMTI and JMTi akan buat beberapa pertimbangan tentang aduan dan masalah yang dibentangkan student2 nya.

What a Face

yup,aq skog ngn optitech....yeahh.....so pd korg sume smbarkn la forum JMTi yg bru ni kat sume mmbr2 kte kat JMTi.....k....(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  emosh on Mon Jan 04, 2010 10:49 pm

kemudahan pemintaan aku

1.Alat Sukan
2.Wifi
3.Parking yg ade bumbung! dan selamat!.
4.Taman/Permandangan yg cantik skit
5.Buku rujukan perpustakaan lbih skit.
6.Tempat ulangkaji/stady corner


Last edited by Optitech on Tue Jan 05, 2010 10:36 am; edited 1 time in total (Reason for editing : aku merge jadi jimat ruang sket..)

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  bob_totty on Mon Jan 04, 2010 11:16 pm

hurm, yg aku nak skrg ialah tmpat parking moto yg berbumbung, pdg@tmpt rekreasi....
wifi tu yg sgt pnting...haha...

bob_totty

Posts : 3
Join date : 2010-01-04
Age : 25
Location : kew_darh

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 11:26 pm

waaa.. Emosh..
Aku setuju giler ngan pendapat ko tu..

Cadangan yang cukup baik. Aku tak terfikir lak apa yang ko fikirkan..

yeah..

Reputation Up!

afro geek king


Last edited by Optitech on Mon Feb 15, 2010 9:25 pm; edited 1 time in total

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:27 am

amir emosh wrote:tambahan.hehe

5.Buku rujukan perpustakaan lbih skit.
6.Tempat ulangkaji/stady corner

btul2... mmm... korang perasan tak kekadang tu susah nak cari buku kat library... keadaan buku plak berselerak.... camner la nak jumpa buku yang nak dicari... isk..isk... aku harap library dis year akan lebih tersusun.... 5s... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 10:37 am

Btoiii tu..

Tak tersusun. Aku nak caru buku programming pun susah.
Kadang2 syok aku dah cari buku programming, rupa2nya yang tanda warna merah punya.

So takleh pinjam la. Tapi letak kat tempat yang buku leh pinjam..isk2..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 12:27 pm

tu arr.... slalu pun camtuh gak... buku yang nak pinjam mesti tak der... mmm.... terpaksa cari kat luar@member2...huhu... sedey btol... Sad

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  emosh on Tue Jan 05, 2010 10:51 pm

optimech.tq for yr flattery.hehe

ak nk stady kt library pn x ad mood.trpakse gune internet.
ak x ske internet ni coz matlumat kekdang mengarut n x details.
staff yg jge library pn mcm nk x nk je. keadaan buku,meja,printer sume x tersusun. kne hntar pi kursus agaknye.hehe

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 10:58 pm

bukan merepek la amir emosh.
cume ape yang kau carik tu terlalu luas.
kau tulis tu tak spesifik. Very Happy
kan3 ? xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  emosh on Tue Jan 05, 2010 11:10 pm

yela kot.haha

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 11:05 am

byk lg kemudahn yg perlu JMTI perlu sediakn dan perlu diperbaiki. jgn krn senior kita yg bru ni teraniaya...cukuplh tradisi kuno tu...lau permikiran kuno tu masih dlm kepala org dorg smp bila JMTI takuk tu jelh...

oops! ttg duit muwit tu...aku xtau lh sapa yg buat dajal...apa2 pun xhalal dia amb. Cool

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 3:21 pm

isu duit ni tatau plak...
mmg seryes ada ker?

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 9:51 pm

ak dgr mse last assembly aritu.
pengarah ckp jmti nye bajet dri kerajaan mkin skit.
so byk lawatan2 keluar ditolak oleh pihak pengurusan.
stakat jamuan skit2 tu diorang bleh la support..
so ak rase pasni nk buat ape2 event kne wat sumbangan sndri ar

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 11:25 pm

sbb economy crisis yang melanda kot... ntah ler..just think +ve..heheh

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Optitech on Sun Jan 10, 2010 9:04 pm

cuba nak think positive tapi jmti macam ada korupsi skarang nie..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kemudahan Apa yang korang nak ada kat JMTI

Post  Sponsored content Today at 9:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum