Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Surat daripada Seorang Hacker

View previous topic View next topic Go down

Surat daripada Seorang Hacker

Post  Optitech on Fri Feb 12, 2010 11:10 pm

Seandainya hatimu adalah sebuah system,

maka aku akan scan kamu untuk mengetahui port mana yang terbuka Sehingga tidak ada keraguan saat aku c:\> nc -l -o -v -e ke hatimu,tapi aku hanya berani ping di belakang anonymouse proxy, inikah rasanya jatuh cinta sehingga membuatku seperti pecundang atau aku memang pecundang sejati whatever!

Seandainya hatimu adalah sebuah system,

ingin rasanya aku manfaatkan vulnerabilitiesmu, pake PHP injection Terus aku ls -la; find / -perm 777 -type d,sehingga aku tau kalau di hatimu ada folder yang boleh dicreate atau adakah free space buat aku?. apa aku harus pasang backdor "Remote Connect-Back Shell" agar aku hanya tinggal menunggu connectiond ari kamu saja, biar aku tidak merana seperti ini.

Seandainya hatimu adalah sebuah system,

saat semua request-ku diterima aku akan terus debug untuk mengetahui bug terbarumu maka aku akan patch n pacth terus,aku akan jaga service-mu jangan sampai crash n aku akan menjadi firewallmu aku akan pasang portsentry, dan menyeting error pagemu " The page cannot be found Coz Has Been Owned by Someone. Get out!" aku janji xkan ada macelinious program atau service yang hidden, sbb aku sangat sayang dan mencintaimu.

Seandainya hatimu adalah sebuah system,

jangan ada kata "You dont have permission to access it" untuk aku, kalau xmau di ping flood Atau DDos Attack....! kamu harus menjadi sang bidadari penyelamatku.

Seandainya hatimu adalah sebuah system, ...?

Tapi sayang hatimu bukanlah sebuah system,

kamu adalah sang bidadari impianku, yang telah mengacau systemku!
Suatu saat nanti aku akan datang n mengatakan kalau di hatiku sudah terinfeksi virus yang Menghanyutkan, x ada anti virus yang dapat menangkalnya selain ...kamu....

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Surat daripada Seorang Hacker

Post  Miyavi on Sun Feb 14, 2010 7:23 am

ISH3.....ada plak ye hacker yg ska buat surat....ni first time la aq tauu.....
hahahhaaa.....lucu ooo....

selalunyer HACKER ni duk dpn pc ngn keje baik @jahat nyer...ni plak men surat2 plak...ni msti MAT HACKER JIWANG.....hahahahaaa....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Surat daripada Seorang Hacker

Post  Optitech on Sun Feb 14, 2010 1:09 pm

tu surat cinta dari seorang hacker yang kesepian.
hanya bermain ngan sistem dan mencari cinta sejatinya..

sampai surat cinta pun dah guna bahasa computer..warkakaka..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Surat daripada Seorang Hacker

Post  Miyavi on Sun Feb 14, 2010 4:47 pm

tu la pasal.....hahahaa...jiwang2 gak...TAPI mc xle lari ngn pc / sistem nyer...wakakakakkaa

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Surat daripada Seorang Hacker

Post  Sponsored content Today at 8:23 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum