Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


sapa farel ni sebenarnya...??

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Wed Feb 03, 2010 4:06 pm

mm,aq nak tanya ni kat member2 sume....kowg tau tak sapa farel ni...???

aq nak kenal la ngan farel ni.....klu sapa2 knl sent je PM kat aq klu nk rahsiakn nyer...OK....!!!

Aq tunggu ni.....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Thu Feb 04, 2010 7:26 pm

Miyavi wrote:mm,aq nak tanya ni kat member2 sume....kowg tau tak sapa farel ni...???

aq nak kenal la ngan farel ni.....klu sapa2 knl sent je PM kat aq klu nk rahsiakn nyer...OK....!!!

Aq tunggu ni.....


aku kenal sapa farel tu.... AKU LA..
hehehe...
sorry2 lama tak lepak kat sini...
assignment byk nak siapkan... tak sempat...
macam busy jer aku ni....
ehehe....
aku pun tak kenal sgt ko yang mana satu....
yang aku selalu nampak optitech..
huhuh....=)

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Thu Feb 04, 2010 8:39 pm

Aik...ko kenal sesetengah dari member len ek....TAPI dowg tak kenal ko...??
ish3....hebat2..

mm..klu ko kenal optitech ko tentu ble tau aq ni yg mana 1 coz aq kan selalu jalan dengan optitech...hehehheee...so try la teka..!

mmm,aq nk kenal dengan ko ni....kot2 kenal...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Fri Feb 05, 2010 6:32 am

mmmm...
kalau ko slalu ngan optitech, aku mungkin bleh tau kot....
heehhehe...
suatu hari nnt mesti kenal aku jgk... heheheh=)

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Fri Feb 05, 2010 12:22 pm

mmmm.....yaka???
aq rasa pun macam kenal ngn ko gak la....hehehheeee

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Fri Feb 05, 2010 2:53 pm

bagus2... so tak perlu la aku kenalkan diri aku..
hehehe...=P

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 8:08 am

yo2..im here..
camner ko leh kenal aku plak nie?

kalu canmtu ko bagi tau klu dah ar.ko tke sem 2A atau 2B..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 11:58 am

heheeh.....
biar arr identiti aku menjadi misteri...
mcm dlm avatar yg aku guna tu... hehehhe
lambat laun akan tau jgk..

optitech, aku rasa ko tak perasan aku kot...
tapi selalu sgt selisih ngan ko + miyavi jgk rasanya......

korang masuk ofis ke tkk, aku kluar ofis dari tke...
korang kat tepon ofis tkk, aku kat pigeon hole tke..

hahahaha.... 9

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:06 pm

aku tak perasan pun ko..

camner ko kenal aku beb?
ini tidak adil!!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Sat Feb 06, 2010 12:11 pm

yka..?? mmm,x perasaan pun selisih ngn ko farel....

ko ada kuasa invisbleman ke...??

aq x nmpk pun ko....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:12 pm

rileks dulu .....
takper jer... sbb aku low profile kot..
sbb tu korang tak kenal...
hehehhe...
13

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:13 pm

korang nampak jer aku...
cuma korang tatau aku ni farel...
hahahhah...
takper2...
lagi misteri lagi best... 13

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:14 pm

ermm..taknak dedahkan erk?
erm..ko tau ke nama aku apa?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Sat Feb 06, 2010 12:15 pm

yala tu.....

mm..knl kn la diri ko kat aq farel....aq nk kenal ni....mm,ko ble PM aq tuk smpan idntiti ko tu....ok..!!


ble ke...??

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:16 pm

mestila aku tau... muhammad h*i*al..
pakai cermin mata bingkai hitam..


Last edited by Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:26 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : takleh dedahkan sebijik2..bahayerrr...huhu)

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:17 pm

miyavi aku tak perasan sgt... but since dia cakap dia selalu ngan optitiech sekali.... mungkin aku bleh agak kot yang mana satu...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:19 pm

hohohoh..
macammana ramai sangat yang kenal aku?

aku heran ar.
orang yang aku tak kenal pun, kenal aku. musykil ar.
apa yang dah berlaku nie?

ermm..miyavi tu best friend aku..
hacker terkenal kat jmti tuh..hohoho~

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Sat Feb 06, 2010 12:21 pm

farel wrote:mestila aku tau... muhammad h*i*al..
pakai cermin mata bingkai hitam..


Alamak...identiti optitech dah t'bongkar.....huhuu....mm,klu ko knl dia...aq plak cmna...??

xle jd ni...aq pun nk tau sapa ko ni.....


Last edited by Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:26 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : takleh dedahkan sebijik2..bahayerrr...huhu)

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:23 pm

hehehe....
ok apa kalau org ramai kenal ko walaupun ko tak kenal diorang tu...
eheheh..

miyavi hacker terkenal.... bagus2 keep it up... 13

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Sat Feb 06, 2010 12:24 pm

Optitech wrote:hohohoh..
macammana ramai sangat yang kenal aku?

aku heran ar.
orang yang aku tak kenal pun, kenal aku. musykil ar.
apa yang dah berlaku nie?

ermm..miyavi tu best friend aku..
hacker terkenal kat jmti tuh..hohoho~

E'eh....yala tu....bukan nyer aq hacker pun...ada2 jak ko ni optitech...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:24 pm

Miyavi wrote:
farel wrote:mestila aku tau... muhammad h*i*al..
pakai cermin mata bingkai hitam..


Alamak...identiti optitech dah t'bongkar.....huhuu....mm,klu ko knl dia...aq plak cmna...??

xle jd ni...aq pun nk tau sapa ko ni.....

aku tak perasan sgt ko yg mana satu... takper... nnt aku try guess... heheh 13


Last edited by Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:27 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : takleh dedahkan sebijik2..bahayerrr...huhu)

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:25 pm

Takleh jadi takleh jadi..
camner orang leh kenal aku??

oh tidakk..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:26 pm

sbb ko femes kot... hahahha 13

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Miyavi on Sat Feb 06, 2010 12:27 pm

farel wrote:hehehe....
ok apa kalau org ramai kenal ko walaupun ko tak kenal diorang tu...
eheheh..

miyavi hacker terkenal.... bagus2 keep it up... 13


yala tu farel....pa ni tak aci la ko knl kmi...TAPI kmi plak x knl ngn ko...

knl kan la diri ko tu kat kmi sume....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:27 pm

apa yang membuatkan aku femes?
sampai budak2 pompuan yang aku tak kenal pun kenal aku?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sapa farel ni sebenarnya...??

Post  Sponsored content Today at 8:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum