Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

View previous topic View next topic Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Miyavi on Wed Feb 03, 2010 4:02 pm

pada sume members myjmti....

"ble tak kowg promote myjmti ni kat kwn2 kowg yg len......coz dengan rmainyer pengunjung dan tmbahan members ble gak menceriakan lg forum ni....,ble tak...??"

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  farel on Thu Feb 04, 2010 7:29 pm

aku sokong ko miyavi....
100% supported..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Miyavi on Thu Feb 04, 2010 8:42 pm

farel wrote:aku sokong ko miyavi....
100% supported..

TOCEH....TOCEH....!!!
TQ.....TQ....!!!

Thanx coz skong idea aq ni...heheheee

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 11:36 am

and then leh jadikan myjmti sumber rujukan utama student2 jmti..

nota, ebook yang berkaitan leh dapatkan kat sini jer.

korang semua pun bantu la sebar2kan ebook yang berkenaan.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  farel on Sat Feb 06, 2010 12:00 pm

yeahhhh...
you got my vote optitech... 100% 21

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Optitech on Sat Feb 06, 2010 12:08 pm

farel, aku nak mintak nota2 and assignment ko yang sem lepas nyer bleyh?
aku nak upload kat bahagian rujukan tke..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tingkatkan lagi pengunjung kat myjmti...

Post  Sponsored content Today at 9:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum