Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Assignment Download Section

View previous topic View next topic Go down

Assignment Download Section

Post  Optitech on Wed Jan 27, 2010 5:40 am

Ruangan ni tuk Assignment Download Section Akta 312 stroke 3 kekeke.


Perhatian:
Hanya ahli MyJmti dibenarkan untuk menggunakan link yang disediakan.


Assignment by Muhammad Haiqal



Security History and Crime


NOSS

02 - PERFORM PREVENTIVE MAINTENANCE
03 - DIAGNOSE COMPUTER THREATS
04 - SCAN COMPUTER THREAT
Download






Nota: Hanya fail pdf disediakan. Kalo ada sesapa yang berminat nak dapatkan fail asal, leh PM aku.\


Last edited by Optitech on Thu May 06, 2010 9:15 am; edited 4 times in total (Reason for editing : Link akan dibuka lepas assignment dihantar.)

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Assignment Download Section

Post  olyy on Wed Jan 27, 2010 11:27 pm

haha.gud2 boleh paste and copy

olyy

Posts : 15
Join date : 2010-01-03
Age : 25
Location : Pulau Pinang

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?ref=profi

Back to top Go down

Re: Assignment Download Section

Post  Optitech on Thu Jan 28, 2010 12:49 am

Suka suki jer nak copy and paste erk..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Assignment Download Section

Post  Optitech on Thu Jan 28, 2010 1:49 pm

ramai gak yang tak hantar assignment tadi..
ada yang duplicate plak tu..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Assignment Download Section

Post  Miyavi on Thu Jan 28, 2010 6:32 pm

Optitech wrote:ramai gak yang tak hantar assignment tadi..
ada yang duplicate plak tu..

BTUL TU....Aq skong kat bro optitech oo....

dah la penat2 d wat n then senang2 je smpai duplicate lg tu....klu tiru ckit2 je n then guna ayat sendiri ok la jgk....


* "Insaflah kowg yg tertentu tu,fikir betul2 pa tujuan kowg study kat JMTI ni....klu nk enjoy,b'cnta dan pkara len sewaktu dengan nyer,bgus blik umah la...." *

SO fikirkan la sapa yang terasa tu...!!

Aq doakan kowg sume sukses dan tidak wat pkara yg m'sia-siakn hidup...AMIN...!!

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Assignment Download Section

Post  Sponsored content Today at 9:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum