Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Thank You seveeeen!!

View previous topic View next topic Go down

Thank You seveeeen!!

Post  Optitech on Fri Jan 15, 2010 4:58 pm

Hendak dijadikan cerita, ada seorang pemuda yang baru je pandai
bercakap Inggeris. Perkataan yang dia tau plak seperti ; ok never mind,
thank you, one, two, three, four five, six, seven dan bye-bye

Pada suatu hari pemuda ini bergegas hendak ke tempat kerjanya sebab
terlewat, sambil membawa beberapa barang. sedang asyik dia berjalan
laju tiba-tiba dia terlanggar seorang mat salleh. Habis jatuh barang
yang dibawanya, mat salleh itu pun membantu pemuda itu mengambil
barang-barangnya yang jatuh.

Pemuda ; ( inilah peluangku untuk menguji kehebatanku berbahasa inggeris ) katanya dalam hati.
Mat salleh ; Oh, I'm sorry
Pemuda ; It's ok, never min. Thank you.
Mat salleh ; Thank you too.
Pemuda ; ( hmm..lepas two, mesti three ) thank you three.
Mat salleh ; ( hairan ) what for?
Pemuda ; ( four..four hmm five ) thank you five.
Mat salleh ; Are you sick?
Pemuda ; ( alamak, lepas sick.. seven pas aku tak tau dah.. mesti mau
cabut ) Sambil mengambil barangnya... pemuda itu pun berteriak dari
jauh .. Thank you seveeen! bye-bye .
Mat salleh ; ( bingung )

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: thank you seveeeen

Post  Zahid_TKK_09 on Fri Jan 15, 2010 9:03 pm

Amende yg ko citer nie huh...
aku langsung tak paham....
hang tu diploma bukan budak darjah 1 lagi woi...

nak citer biaq macam nie...

ada sorang mat saleh bekas juara dunia dalam gusti...
terserempak lak ngan pak salleh...

pak salleh ni pulak tak reti cakap orang puteh tapi kaki game...

senang citer macam nie lah...

Mat Saleh : Hello sir...
Pak Salleh : hello??? yang aku tau helo2 aje...
Mat Saleh : What are you saying about???
Pak Salleh : saying... (dalam fikiran... "saing... bersaing")...
Pak Salleh : Oh... ko nak bersaing ngan aku lawan helo2 ka???
Mat Saleh : helo2??? (tu je lah yang dia paham)
Pak Salleh : Ye La... Apa Lagi... Jom Lah Battle....
Mat Salleh : Oh?? Battle... Where the place?...
Pak Salleh : Kat CC Lah....
Mat Salleh : CC???
Pak Salleh : Ye la...
Mat Salleh : ??????????? (blur)....

dan dengan itu aku pun dah blur....
pada sesiapa nak sambung citer yang dikatakan lawak bodo tahap cipan nie sila lah sambung...
Harap maklum....

P/S : aku blur pasal PC aku tak dapat lagi...

Zahid_TKK_09

Posts : 11
Join date : 2010-01-14
Age : 25
Location : Muo, Johor

Back to top Go down

Re: Thank You seveeeen!!

Post  Optitech on Fri Jan 15, 2010 9:20 pm

warkakakakka!

camner ko leh tiba2 reka ayt tu plak ni zahid..
tibe2 jer idea yang kreatif menjelma dalam benak fikiran ko..


tension tak dapat pc ar tu..
hahahaha~!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thank You seveeeen!!

Post  Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum