Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Check Result Final Online

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Check Result Final Online

Post  olyy on Sun Jan 03, 2010 10:50 am

takleh ke nk check result online?


Last edited by Admin on Sun Jan 03, 2010 1:50 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Tukar tajuk kasik orang faham sket..)

olyy

Posts : 15
Join date : 2010-01-03
Age : 25
Location : Pulau Pinang

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?ref=profi

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Admin on Sun Jan 03, 2010 1:04 pm

Result online mender tu?

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

alaa

Post  olyy on Sun Jan 03, 2010 1:26 pm

nk check result final kita lerrr

olyy

Posts : 15
Join date : 2010-01-03
Age : 25
Location : Pulau Pinang

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?ref=profi

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Admin on Sun Jan 03, 2010 1:44 pm

aku tak pasti ar..
nanti aku cek..

What a Face

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Admin on Sun Jan 03, 2010 1:53 pm

aku dah cek, search kat internet.

aku tak jumpa plak maklumat pasal nak cek result online nie..
aku rasa dia takder system tu kot.

aku bukak web http:www.jmti.gov.my pun tak der maklumat paper.

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

haa

Post  olyy on Sun Jan 03, 2010 6:23 pm

tu ah,kawan2 semua check on9 or guna sms ja -.-
tak maju btoi

olyy

Posts : 15
Join date : 2010-01-03
Age : 25
Location : Pulau Pinang

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?ref=profi

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Sun Jan 03, 2010 10:53 pm

JMTI..Japan Malaysia Technical Institute.
Namanya gah giler.

Semoga institutnya akan jadi segah namanya..

Suspect


Last edited by Optitech on Tue Jan 05, 2010 12:56 am; edited 1 time in total

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  farel on Sun Jan 03, 2010 11:10 pm

btul2... aku sokong 100%

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Sun Jan 03, 2010 11:34 pm

Ada sapa2 lagi yang sokong?

hohoho!

Bestnya kalau asrama JMTI ada wireless.. Skali..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  foronum on Mon Jan 04, 2010 2:19 am

kalau ade pon mesti lembap nak mati.
sebab ramai org gune. =.=

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 2:24 am

Kalau camtu, laju GPRS henset aku lagi ar daripada wireless JMTI..hahaha..

erm..kalau satu block ada server kan bagus..pastu share internet reramai pakai router.

apa pendapat ko?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  foronum on Mon Jan 04, 2010 7:33 am

tapi line streamyx tu nak kne besar la.
cam 1gbps ke, 2 ke, baru agak best.
ini 1mbps nak kongsi dekat 100 org kat blok tu.
kalau tenet tu kite nampak, mesti lagi laju dari sipot. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 11:17 am

warkkakaka..

laju dari siput plak.
tak pun, satu aras, satu connection pastu share pakai router..
erm..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 11:34 am

bgus gak 2 klu kat hostel ada wireless....pihak JTM sebenarnya nk wat sume gtu tau tp len plak kat tmpt kte ni btul2 miskin....nma jak hebat.....drpda hasil spy2 aq ada b'laku rasuah ckit n amik untung so jd skit la bajet nk perbaiki tmpt kte study.....

RASUAH oH Rasuah......ish2...!!

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 12:14 pm

Miyavi wrote:bgus gak 2 klu kat hostel ada wireless....pihak JTM sebenarnya nk wat sume gtu tau tp len plak kat tmpt kte ni btul2 miskin....nma jak hebat.....drpda hasil spy2 aq ada b'laku rasuah ckit n amik untung so jd skit la bajet nk perbaiki tmpt kte study.....

RASUAH oH Rasuah......ish2...!!

Aku sokong.
JMTI, nama hebat..

ermm..Rasuah? aku tak pernah dengar la plak pasal nie.
aku harap sangat JMTi akan jadi sebuah institut yang hebat dan memang boleh dibanggakan sepenuhnya..

Bila aku kasitau member aku, aku belajar kat JMTi, ramai orang cam pandang tinggi. and diorang pun cakap nak masuk situ.

Tapi bila diorang dah masuk, mesti diorang akan anggap lain.hoho

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  foronum on Mon Jan 04, 2010 12:41 pm

hahha.
bile macik2 aku tanye 'kau masuk mane ?'
'JMTi'
'ape tu ? o.o'

dengan muke hairan nye beliau bertanya. xD
ramai org tak tau JMTi ni sebenornya, Very Happy

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 12:59 pm

Hahahah!

aku pun sama..
ada yang tak caya aku dapat masuk JMTI.
Diorang ingat kena dapat result cemerlang baru leh masuk JMTI.

tapi the truth is biasa2 jer..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 1:11 pm

foronum wrote:hahha.
bile macik2 aku tanye 'kau masuk mane ?'
'JMTi'
'ape tu ? o.o'

dengan muke hairan nye beliau bertanya. xD
ramai org tak tau JMTi ni sebenornya, Very Happy

yala...kte ni kra b'untung oo coz dpt study kat tmpt cmni kn....ble thn la gak kn smpai pcah otak wat assgnment lbih2 lg bdk TKK....hehehee...(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 1:22 pm

yala...kte ni kra b'untung oo coz dpt study kat tmpt cmni kn....ble thn la gak kn smpai pcah otak wat assgnment lbih2 lg bdk TKK....hehehee...(^.^)...

orang yang tak tau akan pandang tinggi..hoho!
tu ar.. Kalo TKK, assignment sampai 22 bijik!

perghh..banyak giler!!

elephant elephant elephant elephant
study study study study study

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 1:30 pm

Optitech wrote:
yala...kte ni kra b'untung oo coz dpt study kat tmpt cmni kn....ble thn la gak kn smpai pcah otak wat assgnment lbih2 lg bdk TKK....hehehee...(^.^)...

orang yang tak tau akan pandang tinggi..hoho!
tu ar.. Kalo TKK, assignment sampai 22 bijik!

perghh..banyak giler!!

elephant elephant elephant elephant
study study study study study

btul2....kls len nmpk kte jak mcm cool coz sng nk wat assignmnt...pdhal yg dowg x nmpk 2, kte b'matian operate otak wat assgnment giler2 byknye d bg ole lcture....hu3...cian kn bdki TKK ni...(T.T)..

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 2:46 pm

btul2...
bila sebut jer JMTi, org dengar cam GAH jer nama tu... sbb
JAPAN-MALAYSIA TECHNICAL INSTITUTE....
tapi realitinya... no need to x-plain la...
apa pun kita as a student... must prove dat kita pun hebat like the others...
hahahha....
GAMBATEEEEEEEEEEEEE... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 2:51 pm

farel wrote:btul2...
bila sebut jer JMTi, org dengar cam GAH jer nama tu... sbb
JAPAN-MALAYSIA TECHNICAL INSTITUTE....
tapi realitinya... no need to x-plain la...
apa pun kita as a student... must prove dat kita pun hebat like the others...
hahahha....
GAMBATEEEEEEEEEEEEE... cheers

btul2.....aq skog 2...klu JMTI jak di improve watpe kn,klu studnt dia pn nth jd pa2...so kte pn kna improve gak bru la seiring ngn nma JMTI 2....yeah..btul kn...??

so to all frenz GAMBATEEEEEEE.....!!!!

...(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  farel on Mon Jan 04, 2010 4:21 pm

Miyavi wrote:
farel wrote:btul2...
bila sebut jer JMTi, org dengar cam GAH jer nama tu... sbb
JAPAN-MALAYSIA TECHNICAL INSTITUTE....
tapi realitinya... no need to x-plain la...
apa pun kita as a student... must prove dat kita pun hebat like the others...
hahahha....
GAMBATEEEEEEEEEEEEE... cheers

btul2.....aq skog 2...klu JMTI jak di improve watpe kn,klu studnt dia pn nth jd pa2...so kte pn kna improve gak bru la seiring ngn nma JMTI 2....yeah..btul kn...??

so to all frenz GAMBATEEEEEEE.....!!!!

...(^.^)...

yeahhhhhhh......
jadikan ini azam kita..
"KALAU BUKAN SAAT INI, SAAT MANA LAGI?, KALAU BUKAN DISINI, DIMANA LAGI?, KALAU BUKAN KAMU, SIAPA LAGI?"

sama2 renungkan... Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Optitech on Mon Jan 04, 2010 6:55 pm

farel wrote:

yeahhhhhhh......
jadikan ini azam kita..
"KALAU BUKAN SAAT INI, SAAT MANA LAGI?, KALAU BUKAN DISINI, DIMANA LAGI?, KALAU BUKAN KAMU, SIAPA LAGI?"

sama2 renungkan... Very Happy

macam aku pernah dengar ayat nie..
kelab kaunseling..ahaks!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 7:15 pm

Yeah.....aq skog 2......cayo2 frenz...GAMBATTEEEEE....!!!

...(^.^)...

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Check Result Final Online

Post  Sponsored content Today at 9:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum