Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Aku dah sampai JMTI..

View previous topic View next topic Go down

Aku dah sampai JMTI..

Post  Optitech on Sun Jan 10, 2010 6:52 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

apa khabar forumer2 sekalian?? sihat2 tak semua??
Untuk pengetahuan, aku baru jer sampai kat JMTI.

Malangnya, aku tak dapat masuk bilik sebab cik bob takder. Jadi, aku and 5 other members lepak kat atas rumput kat sebelah asrama sakura.
Mungkin esok, 11 Januari 2010 baru dapat kunci kot.

so hari ni aku lepak kat bilik member aku kot..

Korang plak camnr?dah sampai JMTi ker?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Aku dah sampai JMTI..

Post  Miyavi on Mon Jan 11, 2010 9:11 pm

Optitech wrote:Assalamualaikum dan salam sejahtera.

apa khabar forumer2 sekalian?? sihat2 tak semua??
Untuk pengetahuan, aku baru jer sampai kat JMTI.

Malangnya, aku tak dapat masuk bilik sebab cik bob takder. Jadi, aku and 5 other members lepak kat atas rumput kat sebelah asrama sakura.
Mungkin esok, 11 Januari 2010 baru dapat kunci kot.

so hari ni aku lepak kat bilik member aku kot..

Korang plak camnr?dah sampai JMTi ker?


kcian aq dengan peristiwa yg b'laku kat ko ni bro...klu ble aq nk marah jak pihak pengurusan ni cmni...

pa2 pn "Welcome Back to JMTi"

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aku dah sampai JMTI..

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 12:22 am

alhamdulillah..

seb baik aku still dapat bilik yang sama..aku nak renovate bilik aku nie haa..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aku dah sampai JMTI..

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:06 pm

Optitech wrote:alhamdulillah..

seb baik aku still dapat bilik yang sama..aku nak renovate bilik aku nie haa..

Bgusla tu bro...mm,nnt ble gak aq tumpang sekaki...hahahaaa

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aku dah sampai JMTI..

Post  Sponsored content Today at 9:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum