Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  noteeth on Thu Jan 07, 2010 9:34 am

alhamdulillah nmpk gayany kita sudah ada mr.love yaitu cik foronum.
avatar
noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 10:01 am

hahha.
selepas ni, aku akan tolong korang sume dalam ape jua keadaan !
bwahahhahaa !
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  noteeth on Thu Jan 07, 2010 10:24 am

TQ.

mengatal dgn foronum bleh x?
avatar
noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 10:35 am

ah ?
kau ni laki ke pompuan ?
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  noteeth on Thu Jan 07, 2010 10:37 am

im hero ok. not heroin.
avatar
noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 10:41 am

jadi, kau laki la ni ?
fuhh.
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  noteeth on Thu Jan 07, 2010 10:58 am

ofcourse im a man.
Suspect
avatar
noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 11:32 am

hahha.
yang nak mengatal ngan aku tu kenapa ?
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 11:38 am

isk..isk..isk..isk..

korang ni lawak btull ..haha
avatar
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 11:48 am

hahha.
ko tgk,
takde gigi punye pasal la ni.

segan aku.
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  Optitech on Thu Jan 07, 2010 1:29 pm

Warkakkaka!

ayat yang ditambah dengan emoticon menguatkan lagi eksporesi korang.
Aku nak tergolek2 pun ada..

noteeth siap ubah post orang lagi tuk kasik lawa..
isk3

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
avatar
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 25
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 2:31 pm

stuju ngan optitech...
emoticon tu menguatkan lagi rasa setiap forumer.. hahah
avatar
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 3:02 pm

oit,
aku yang kuarkan emoticon ni dulu.
patutnye korang beterima kasih kat aku.
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  miszred on Thu Jan 07, 2010 3:04 pm

foronum wrote:oit,
aku yang kuarkan emoticon ni dulu.
patutnye korang beterima kasih kat aku.

tenkiuu so much to foronum !
avatar
miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 26

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  Optitech on Thu Jan 07, 2010 3:40 pm

Hehehehe..

Thank you foronum..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.
avatar
Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 25
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 6:10 pm

hehhehe... tq foronum.... hehehhe......
avatar
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 7:18 pm

hehhe.
same2.

kalau aku tak bawak emoticon ni kat sini,
mesti forum ni tak gempak cam skang.
avatar
foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 8:10 pm

all hail foronum
avatar
farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Dlm cinta suka-suki ni kna tgok n amik kra umur ke...??

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum