Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Request anime atau manga yang korang nak ! ^^

View previous topic View next topic Go down

Request anime atau manga yang korang nak ! ^^

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 7:57 pm

korg sume bole request anime dan manga yang korang nak sgt tgk tapi tak dapat nak download kat post ni.

insyaALLAH aku akan tolong korang !

terima kasih jgn lupe. ^^ wee ~

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: Request anime atau manga yang korang nak ! ^^

Post  Optitech on Mon Feb 15, 2010 9:09 am

bro, citer yang lawak2 ada x?
cam One Piece..

tapi One Piece citer dia panjang sangat..
aku nak tgk citer yang happening2, tak fokus sangat.
kejap2 ada lawak.

ada suggestions x?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Request anime atau manga yang korang nak ! ^^

Post  Miyavi on Mon Feb 15, 2010 11:53 am

wow...best2...aq pun nk wat gak la mcm bro foronum ni wat....nnt aq bg link drama n movie latest2 dr akaun aq...hehehee

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Request anime atau manga yang korang nak ! ^^

Post  Sponsored content Today at 9:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum