Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


harapan. T.T

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: harapan. T.T

Post  Optitech on Wed Jan 13, 2010 1:37 pm

Kursus CEH (certified ethical hacker)..
Bayaran dia bapak mahal..RM3700 tuhh..

duit ada tapi nak kena consider gakk.

beli kete or join kursus tu...

erm..
mana lebih baik agak2 ko?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  Miyavi on Wed Jan 13, 2010 6:34 pm

Optitech wrote:Kursus CEH (certified ethical hacker)..
Bayaran dia bapak mahal..RM3700 tuhh..

duit ada tapi nak kena consider gakk.

beli kete or join kursus tu...

erm..
mana lebih baik agak2 ko?

mm,ble thn ko ye optitech...aq rsa elok lg ko ikut kursus tu dari bli kete awl2 gni..lgpun ko kn blum keje lg...so nasihat dari aq,jan wat pkara yg boleh m'bebankan diri sendiri k...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 6:54 pm

ya... sokong2....
sbb kalu ko beli keter... nnt bulanan nak kena bayar lagi...
tapi lain ler kalu ader yang tlg support... heheheh
kalu ko dah kejer ok la... kewangan kukuh skit... hehhehe

tapi kalu ko rasa kursus tu mahal sgt, atau ko rasa tak jadi gi ker... terpulang la...
tiada paksaan...
asalkan ko happy...yeahhh

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  Optitech on Wed Jan 13, 2010 8:24 pm

aku memang minat giler kursus tu..

Kalau beli kete, aku ada duit backup. Lagipun, kete kancil tu RM4000 cash..
orang jual..

amacam? ok x?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 8:57 pm

condition keter kancil tu ok?
kalu tip top ok arrr...
takut nnt condition tak ok, lepas ko beli, macam2 plak masalah yang timbul...lagi banyak plak duit yang ko kena kuarkan....
mmm...
apa pun... ko pikir baik2...
apa pun keputusan ko... aku hormat+sokong....

p/s: macam soal hidup mati plak... hahahha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 12:24 am

ayat macam keputusan tu penting cam hidup ngan mati tuh..

Aku kena bincang ngan mak aku dulu kot..
kalau beli kete senang sket nak dating kuar beli barang ke apa..

Kalau aku ikut kursus tu, taraf aku sama ngan orang dah bekerja..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:01 pm

Optitech wrote:ayat macam keputusan tu penting cam hidup ngan mati tuh..

Aku kena bincang ngan mak aku dulu kot..
kalau beli kete senang sket nak dating kuar beli barang ke apa..

Kalau aku ikut kursus tu, taraf aku sama ngan orang dah bekerja..

mm,aq rsa ko elok b'bincang ngn makpak hang lu la...

*nasihat:jan bebani diri yg mmg da t'beban oleh sgla assgnmemnt kat JMTI...wawawaa

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 3:21 pm

huhuh,,,, fikirkan apa yang terbaik... dan buatlah keputusan yang terbaik...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: harapan. T.T

Post  Sponsored content Today at 12:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum