Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


penutupan.

View previous topic View next topic Go down

penutupan.

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 11:19 am

admin,

mintak tolong tutup thread electronic.
bukan kejuruteraan electronic.
sebab aku rase dua2 ni same. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 12:21 pm

Thread Electronic tu dicipta sebab semua kos akan belajar Electronic..
Subjek tu antara subjek teras.


Aku nak test letak flash plak..kekeke



P/s: Macam mana nak main game atas nie? aku click2 tak jadi plak..
degil la pulak kartun tu..keke


Last edited by Optitech on Wed Jan 06, 2010 4:36 pm; edited 1 time in total

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 12:42 pm

stuju2..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 1:20 pm

mner yg terbaik aku ikut je Smile

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 2:45 pm

aku cdangkan letak la ruang politik.
mksud aku bukan politik di luar kampus tpi politik di dalam kampus.
dalam pemilihan mpp la. bgus jgk benda ini kita bincangkan. diorang juga boleh gunakan forum ni unk berkempen.

ak terfikir bende ni lpas tgk suara siswa kt tv1 tjuknye politik baru semalam. so menteri kementerian pengajian tinggi pn menggalakkn berpolitik sihat di dalam kampus unk membela kebajikan pelajar dan bukannya menyusahkan pelajar mcm kat asrama.hehe.

Penerbit Suara Siswa : Salam 1Malaysia..

musim baru 2010, Suara Siswa membincangkan "Politik Baru" dlm diri Siswa. Tahun Baru, Politik Baru & bakal Kepimpinan baru MPPK sesi 2010. Apa sebenarnya peranan Siswa dlm agenda politik & Kepimpinan negara kini? Apa Siswa mahu pd 'Politik Baru' yg bakal mereka pilih pd P/Raya Majlis Perwakilan Pelaja...r baru sesi 2010? Siswa negara kini, terlalu di'Momok'kan dgn scenario politik higga menjejaskan tuntutan Ilmu yg sepatutnya menjadi tunjang masa depan mereka..

Renungkan bait2 ini:-

Politik Ilmu bukan Politik Ampu..
Politik Hikmah bukan Politik Fitnah..
Politik Bakti bukan Politik Keji..
Politik Demokrasi bukan Politik Basi..

**petikan hasil nurkilan Dato' Saifuddin Abdullah, Tim Menteri Pengajian Tinggi Malaysia

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 3:55 pm

suara siswa ni menatang pe ?

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 3:56 pm

pasal agenda politik dalam JMTi jer kot... tak pun... kebebasan bersuara... mmm.... scratch

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 4:30 pm

Ok gak cadangan amir emosh tuh..
aku akan kebaratkan keutarakan cadangan ko ngan admin.

P/s: Lama giler admin tak online..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 4:31 pm

wonder kemana admin menghilangkan diri... scratch

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 4:39 pm

Biasanya 3 hari sekali baru Admin online..
Kalau Admin, dia pro bab2 Hacking, penetration semua tuh.

dia blajar mana ntah security. Dah minat dia kot..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 4:44 pm

pergghhhh.... mantop btul.. Very Happy

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 5:15 pm

Sekarang ni dia ngah belajar SQL injection ar tu..
Hari tu dia ada wat Tunneling depan aku..Perghh.pusing kepala aku tgk dia main komputer..

tangan cekap cam cipan tercabut kulit.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 8:36 pm

Optitech wrote:Biasanya 3 hari sekali baru Admin online..
Kalau Admin, dia pro bab2 Hacking, penetration semua tuh.

dia blajar mana ntah security. Dah minat dia kot..


Aku biasa2 jer la bab2 security nie..ko pun apa kurangnya..
Wireless orang pun ko nak crack. Sian kat member ko yang cina tingkat 4 tu..

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 9:01 pm

hah !
aku tau cina tgkt 4 tu sape !

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 9:58 pm

suara siswa tu rancangan tv1..diorang bincangkan ttg siswa la.
ni msti mmg x tgk tv.haha

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 10:13 pm

Aku jarang bukak TV1..
yang aku bukak pun TV3..

Nanti aku wat thread tuk politik tu..

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 10:15 pm

orait !
cantek la admin !

ALL HAIL ADMIN ~ xD


*bukan admin tu yang cantek. bwahahahha. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 10:34 pm

aku tak kisah pun kalau ko cakap aku cantik..
cakap jer la aku cantik pun..

CAKAP CEPAT!!! CEPAT CAKAP AKU CANTIK!!

aku dah bukak thread politik..
Selamat mengepost di sana..

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 10:54 pm

ak pn x tahu nk post ape kt sne..
spe ahli politik atau nk jdi mpp pi la tulis pape..haha

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Miyavi on Wed Jan 06, 2010 11:37 pm

Aq mnt dlm hal politik ni....da sbjek awek aq ajar...hehehee...(^.^)...
bgus2 good idea....

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: penutupan.

Post  Sponsored content Today at 12:02 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum