Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

View previous topic View next topic Go down

Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Miyavi on Wed Jan 06, 2010 3:55 am

Kowg nk tau tak,aktiviti k'kuargaan ni sgt bek utk m'geratkan lg silaturahim antra ank n ibubapa...kn dowg sllu bz ngn keje dowg so kte ni smpai t'abai kdg2....btul x...??

klu kowg luangkn masa family kowg,pa aktiviti yg besa dilakukan....??

klu aq :-
1.melncong
2.m'mncing
3.m'buru payau(kijang)
4.picnic dan mcm2 lg la...

kowg plak cmna....???

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Optitech on Wed Jan 13, 2010 6:58 am

aku plak..

1. Kuar gie bandar.
2. Makan roti canai.
3. Pegi umah sedara mara yang jauh2..


tu jer la kot..

memburu nie takder ar plak kat tempat aku..melastik burung ada ar..hoho

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  miszred on Wed Jan 13, 2010 6:48 pm

aku suka klu luangkan masa dgn family aku :

= makan megi sesame
= wat kek coklat sesame
= g shopping sesame (aku ngn mak la yg pling suka..abah aku slalu sedey jer..hihhi..)
= g makan angin
= lastly..dok kt hall..pastu wat lawak vodo..hehhe..

30

miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 24

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 6:58 pm

lawak vodo...

cam menarik jer...
nnt leh kongsikan citer lawak vodo ko kat thread certa lawak... yeah...
mari sama2 ketawa...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 12:26 am

lawak vodo or voodoo??
hak3..kalau voodoo, bapak kejam..
naye kat orang hah..


_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 11:21 am

tapi mesti klakar kan... sbb tu tgh tunggu miszred kongsi citer tu.. ahhaha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 12:25 pm

aku masih lagi menunggu misred sekarang nie..
kekeke..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 2:29 pm

Optitech wrote:aku masih lagi menunggu misred sekarang nie..
kekeke..

Aq pun tgh tunggu gak ni...mna dia ek..??hahahaaa

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 2:56 pm

dah lama dia menghilang..... hahaha... tgh cari ilham vodo kot..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:22 pm

farel wrote:dah lama dia menghilang..... hahaha... tgh cari ilham vodo kot..


maybe kot...so harapkan dia cpt la ckit cari ilham vodo tu..hahahaa

let's pray miszred...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 3:26 pm

miszred tgh STRESS tak dapat cari citer vodo..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:36 pm

farel wrote:miszred tgh STRESS tak dapat cari citer vodo..

cmna ko tau...??

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 3:53 pm

i just know...hahaha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Miyavi on Thu Jan 14, 2010 3:57 pm

Aik....len mcm plak ni tau...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  farel on Thu Jan 14, 2010 4:23 pm

hhahah.... nothing personal...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda

Post  Zahid_TKK_09 on Thu Jan 14, 2010 4:31 pm

aku biasanya kalo meluangkan aktiviti aku ngan famili...

tak banyak... sikit jew....

1. pi menebas kat belakang rumah...
2. pi kutip buah - buahan (musim buah jew musim lain takde nye)...
3. pi bandar tengok bundle...
4. pi melancong kat umah atok kat sebelah kampung...

huh... tu jew lah... lain takdak?...

sian aku...

Zahid_TKK_09

Posts : 11
Join date : 2010-01-14
Age : 25
Location : Muo, Johor

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  young_ustaz on Thu Jan 14, 2010 10:30 pm

1. belajar tentang perkara2 agama
2. kluo mkn
3. baling-bm 3 times a week
4. santai

young_ustaz

Posts : 15
Join date : 2010-01-09
Age : 25
Location : Alam Nyata, kemudian akan ke alam kubur seterusnya ke alam Akhirat

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Optitech on Thu Jan 14, 2010 11:57 pm

Zahid_TKK_09 wrote:aku biasanya kalo meluangkan aktiviti aku ngan famili...

tak banyak... sikit jew....

1. pi menebas kat belakang rumah...
2. pi kutip buah - buahan (musim buah jew musim lain takde nye)...
3. pi bandar tengok bundle...
4. pi melancong kat umah atok kat sebelah kampung...

huh... tu jew lah... lain takdak?...

sian aku...

Aktiviti yang jarang aku buat tuh..
Menarik gak aktiviti ko nie..
aku nak join gak ar aktiviti ko time cuti2.. hahaha!!

yang bundle tu seronok.. baju murah..


pergghhh..melancong kat umah atok sebelah kampung..macam jauh giler jer rumah atok sampai kena melancong2 segala..keke

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti apa yang kamu luangkan bersama family anda...??

Post  Sponsored content Today at 12:00 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum