Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


lagu yang paling best dalam hidup aku.

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Miyavi on Mon Jan 04, 2010 9:29 pm

kowg sume dah tntu ada lgu minat kn...?? JOM la kongsi...

Slah 1 lgu aq minat adalah : Throught my window - bunkface





NOTA: Miyavi, aku merged post ko ngan yang miszred punya..Harap ko tak kisah kay..

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 9:55 pm

aku rase sepanjang hidup aku,
lagu ni yang paling best.


foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  miszred on Wed Jan 06, 2010 12:34 am

huh.. ini ? T.T
urmm...

miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 24

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  foronum on Wed Jan 06, 2010 12:38 am

ade lagi satu.
lupe plak.
*jgn mara ar miszred. Very Happy


foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  miszred on Wed Jan 06, 2010 12:40 am

a`ah.. dan2 jewp...

miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 24

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 8:01 am



Spoiler:
Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai... you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend's best friend, Tommy...


Last edited by Optitech on Wed Jan 06, 2010 9:09 am; edited 1 time in total

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 8:08 am



aku suka lagu ni... cuba korang dengar..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  miszred on Wed Jan 06, 2010 12:29 pm

waa~
aku suke sgt lagu aril - menatap matamu..kantoi - zee avi..n bunkface - through my window..

sumer mmg masyukk ! cheers

miszred

Posts : 82
Join date : 2010-01-03
Age : 24

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 12:48 pm

aku suka tajuk menatap matamu. sapalah yang xsuka menatap mata org yg kita sayang...tapi aku Xsuka gaya aril dalam vidoe tu. BencI gila aku..hahhaa. Twisted Evil

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  emosh on Thu Jan 07, 2010 11:27 pm



citarase ak lain skit.pade yg lemah semangat jgn dgr k ? atau rendahkan volume komputer. sbb starting je dah bertempik.hahaha

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Fri Jan 08, 2010 8:14 am

mmmm.....
bagus... variety kind of song... barulah havoc.... tak der la lagu2 yang sama jer.. huhuh

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  emosh on Fri Jan 08, 2010 7:41 pm

cita rasa yg brlainan tpi pendirian yg sme..bgus2!

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Fri Jan 08, 2010 8:48 pm

sbb.. barulah warna warni kehidupan ni..

" LIFE IS NOT JUST BLACK & WHITE "

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Miyavi on Fri Jan 08, 2010 9:13 pm

farel wrote:sbb.. barulah warna warni kehidupan ni..

" LIFE IS NOT JUST BLACK & WHITE "

Btui2....skong kat farel tu... 13

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Fri Jan 08, 2010 9:40 pm

trimas pada yang menyokong...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Miyavi on Fri Jan 08, 2010 10:28 pm

21

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Cleoptra -Ghita

Post  Optitech on Sat Jan 09, 2010 7:45 am


_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Sat Jan 09, 2010 12:11 pm

lagu yang comel...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  emosh on Sat Jan 09, 2010 10:56 pm

wah.ak myampah dgr lagu ni. trlalu cumel unk didgr oleh telinge ak.wahahaha.

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Sat Jan 09, 2010 11:44 pm

emosh wrote:wah.ak myampah dgr lagu ni. trlalu cumel unk didgr oleh telinge ak.wahahaha.

lagu ni tak kena ngan jiwa ko...
heheh..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  emosh on Sun Jan 10, 2010 2:19 pm

tau x pe..haha.
kkdang rase geli ouh..kaka

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Optitech on Sun Jan 10, 2010 7:23 pm

kekek..malam2 layan lagu tu best apa?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Mon Jan 11, 2010 8:25 am

bg aku ok jer... tapi bagi emooshhhhh

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Optitech on Wed Jan 13, 2010 4:28 pm

hahaha..
aku ske ngan susunan emoticon ko tuh..
expresi yang cukup menarik..

lagu yang terlalu comel untuk emosh..
camnie la kalau dah jiwa hardcore..
lagu comel2 jer takleh dengar..

wakekekeke

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 6:50 pm

hahaha trimas....

naseb baek jiwa aku ni layan jer suma genre music...

dan aku suka lagu yang bleh buat aku berfikir...

cerita disebalik lagu tu, ataupun yang tersirat...hahahahha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: lagu yang paling best dalam hidup aku.

Post  Sponsored content Today at 11:59 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum