Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 6:13 pm

pengalaman yang bisa mendewasakan kita erti kehidupan

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  emosh on Thu Jan 07, 2010 9:03 pm

haha.sme ar potitech.ak pn da smakin x aktiv.
tpi harapan msih hidup!

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Thu Jan 07, 2010 9:15 pm

farel wrote:pengalaman yang bisa mendewasakan kita erti kehidupan

farel masih lagi dengan madah2nya..

Aku tak bukak myspace aku, tapi orang lain bukak sebab nak tgk gambar aku..
kekkekeke.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 10:39 pm

hahaha...
suka mendengar kata2 pujangga...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Fri Jan 08, 2010 5:19 am

Mesti ko selalu duk berjiwang ngan awek ko nies..
hak3


_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Fri Jan 08, 2010 8:22 am

hahahha....
jiwang dalam msg jer..
kalu berdepan.. aku "cool" jer...
hahahaha...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Sun Jan 10, 2010 9:04 pm

kasik ayat habis2an dalam msg ek?
gud3.

Bila depan2 cool? hek3..
awek ko dak jmti gak ker?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Mon Jan 11, 2010 8:35 am

heheheh....
awek aku....
rahsia....
hahahha...
biarkan ia menjadi misteri.............

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Mon Jan 11, 2010 9:25 am

cait!!!

nak misteri2 jugak..
kalau dah JMTi, leh ajak gie domino skali..kekke

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Mon Jan 11, 2010 6:34 pm

hahaa..
tak bleh ..
nnt dah tak misteri la...
hahahha...

"biarkan hidup anda diselubungi misteri"....hahaaha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Tue Jan 12, 2010 10:44 am

ajak la dia skalli..

nanti aku belanja dia..
ko plak belanja aku..kekeke

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Tue Jan 12, 2010 3:43 pm

hahahaha...
miszred plak belanja aku...
hahaha...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Tue Jan 12, 2010 10:31 pm

kakakka..
masing2 belanja orang lain..

ko bayar yang aku, aku bayar yang orang lain.
orang lain bayar yang aku..

wahahaha~!

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 12:08 pm

sembang bayar sana, bayar sini... tapi gi idak pun... hahahha

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Wed Jan 13, 2010 1:38 pm

kitorang ada rancang tadi nak gie domino tuh..

mungkin 2 minggu depan baru pergi..
minggu ni ngan minggu depan bz...

amacam, ok x?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Wed Jan 13, 2010 2:34 pm

if no hal... join jer... ahhaha..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  hakuna on Mon Sep 13, 2010 2:50 pm

tp...
cmne klu..
2 2 ske..
tp xnk g tau..

hakuna

Posts : 2
Join date : 2010-09-13
Age : 24
Location : jb

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Mon Sep 20, 2010 1:05 am

hakuna wrote:tp...
cmne klu..
2 2 ske..
tp xnk g tau..

lebih baek salah seorang yang mulakan dulu.. 12
dan berkemungkinan korang ta kan bertepuk sebelah tangan lagi ~ 9


Last edited by foronum on Mon Sep 20, 2010 1:06 am; edited 1 time in total (Reason for editing : salah ayat ~ :D)

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  hakuna on Mon Sep 20, 2010 7:24 pm

tp 2 2 still brkeras hati...
mmber sme mmber...
mcm tau sme2 ske..
tp degil...
ha cmne...
hehe..

hakuna

Posts : 2
Join date : 2010-09-13
Age : 24
Location : jb

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Sun Oct 03, 2010 5:56 am

berterus terang laa ~ 4
cakap dari hati ke hati.. 10
kalau degil gak..
aku ta tau laa ~ 12

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Sponsored content Today at 8:25 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum