Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 7:34 pm

"THE HARDEST THING TO DO IS BEING NEXT TO SOMEONE YOU KNOW YOU CAN'T HAVE"

Is it true?

hehehhe... jom share opinion... scratch

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Admin on Tue Jan 05, 2010 7:58 pm

aku sokong phrase nie and aku pernah mengalaminya.

Rasa sakit hati, kecewa, sedih pun ada bila kita duduk dengan seseorang yang kita minat tapi tak dapat dimiliki.

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 7:59 pm

ape pulak ? Very Happy

kalau kau suke die tapi memang tau kau susah nak dapat die,
senang je.

mase die duduk sorg2 kat krusi ke kat mane2 ke kan.
kau duduk la kat tepi die. xD
kan dah setel. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:34 pm

admin ko mcm memahami phrase tu.... mmm... sajer jer terpikir camtuh.... heheheh... nak tau jgk kisah2 silam.... boleh dijadikan iktibar...

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 10:10 pm

farel wrote:"THE HARDEST THING TO DO IS BEING NEXT TO SOMEONE YOU KNOW YOU CAN'T HAVE"

Is it true?

hehehhe... jom share opinion... scratch

WAH! kita dh tau kita mmg xdpt knp kita nk kejar. kita usahalh mcm nk mati pun mmg xdpt pnya. so aku rasa bda tu true.

aku pernah mgalaminya Razz

aku pernah duk sblh aweks tu. rapat dh. tp tulah aku tetap xdpt memilik dia. sbbnya bda tu aku mmg xleh nk dptkn time tu. dia suka laki ada skuter. time tu org gile skuter. lau korng nk tau, alik2 dpt kat kwn aku sbb kwn aku ada skuter. haha....its true bebeh!
Suspect

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 10:15 pm

mmm... sedey2... Sad
tak sangka phrase ni adalah true...
yang tak der x-periance mesti tak kesah sgt...
tapi bagi yang ada x-periance...
hard to face it...
but life has to go on... Wink

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 10:18 pm

mane kau dapat phrase ni ?

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 10:19 pm

yupz life must go on bro Smile king

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 10:20 pm

foronum wrote:mane kau dapat phrase ni ?

sbb aku suka berfikir tentang kehidupan.... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 10:44 pm

cait ! xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 8:12 am

hehhehe.... thinking of life...make us do better..be better,, cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Wed Jan 06, 2010 9:39 am

foronum wrote:ape pulak ? Very Happy

kalau kau suke die tapi memang tau kau susah nak dapat die,
senang je.

mase die duduk sorg2 kat krusi ke kat mane2 ke kan.
kau duduk la kat tepi die. xD
kan dah setel. xD

ko cakap macam tu senang la bai.. aku riso dia tak selesa bila kita wat camtu..

Admin wrote:aku sokong phrase nie and aku pernah mengalaminya.

Rasa sakit hati, kecewa, sedih pun ada bila kita duduk dengan seseorang yang kita minat tapi tak dapat dimiliki.

Ko dah ada awek lom sekarang nie, Admin?


kepada "noteeth":


erkk..materialistik tol awek tu..sebabkan skuter sanggup terima kawan ko jadi pakwe..isk3..
x patut x patut.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 9:43 am

mungkin dia bukan tercipta utk anda... hehehe.... keep on searching+looking... heheh tongue

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  emosh on Wed Jan 06, 2010 11:04 pm

farel wrote:"THE HARDEST THING TO DO IS BEING NEXT TO SOMEONE YOU KNOW YOU CAN'T HAVE"

Is it true?

hehehhe... jom share opinion... scratch

haha..ayat tu mmg btoi.wlaupun ak x duduk sbelah dye.ak tgk dye on9 myspace pn da buat ak sedih. apetah lagi dye tulis status manja2. n laki lain lyan dye dgn manja2 jgk. pedih siot..
ak bkan suka dia juz tgk dri jauh.ak da usha puas hati.stahun jgk ar.akhirnya melepas di tangan yg lain.

so nasihat ak pada kwan2 ak kt sni. klau ko da suka pmpuan tu. ko da dpat tgur n nombor dye. dye da mula calling kowang. n kowang da calling dye. ko gengam la dye kuat2. ko trus copkan dye btul2 jadi hak milik ko.sblum dye trjumpa org lain.n sblum die brpaling pada yg lain.

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 11:12 pm

btul2... mmg pedih.... tapi kena terima hakikat la... yang berlalu biarkan berlalu..

"mendung pasti akan berlalu, mentari pasti menyinar jua"

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  noteeth on Wed Jan 06, 2010 11:30 pm

insyaALLAH Smile

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 8:23 am

hahhaha... btul2... selama mana hujan akan turun kan... yeahhhhh cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  noteeth on Thu Jan 07, 2010 10:31 am

lama kot...lau awan sedih sgt...mesti byk air mata dia turun menjadi ujan....

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  farel on Thu Jan 07, 2010 11:37 am

biarkan awan tu menangis puas2.. nanti brenti la sendiri... hehhe

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Thu Jan 07, 2010 2:13 pm

Aku pernah mengalami apa yang amir emosh alami.

memang kecewa bila orang yang kita sayang duk manja2 ngan orang lain kat myspace.
Tgk status dia gembira ngan orang lain and macam2..

Tapi mungkin dia bukan tercipta untukku and ada yang lebih sesuai darinya..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Admin on Thu Jan 07, 2010 2:14 pm

Aku rasa aku kenal sapa yang ko maksudkan tu Optitech..Ko pernah citer kat aku..Takper la beb, nak wat camner...

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  emosh on Thu Jan 07, 2010 3:12 pm

optitech.ko slalu x bukak myspace skang?
hehe

emosh

Posts : 75
Join date : 2010-01-04
Age : 25

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  foronum on Thu Jan 07, 2010 3:17 pm

Optitech wrote:
Tapi mungkin dia bukan tercipta untukku and ada yang lebih sesuai darinya..

memang optitech sedang kesedihan.

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Admin on Thu Jan 07, 2010 3:43 pm

emosh wrote:optitech.ko slalu x bukak myspace skang?
hehe

Dia ada myspace ker? tak kasitau aku pun..
hampeh tol Optitech nie..

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Optitech on Thu Jan 07, 2010 3:45 pm

emosh wrote:optitech.ko slalu x bukak myspace skang?
hehe

aku tak aktif myspace ar sekarang ni..
nanti ada masa aku bukak wokeyh..


memang optitech sedang kesedihan.

huhu..dah tak sedih mana dah..
aku cuba biasakan diri jer la ngan situasi sekarang nie.

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?

Post  Sponsored content Today at 8:24 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum