Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


nak tanye ni.

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

nak tanye ni.

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 7:20 pm

kenapa noteeth pegang sume thread ? =.=
gile byk die pegang. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 7:27 pm

mungkin sblm ni tak der saper yang pegang kot..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Miyavi on Tue Jan 05, 2010 7:37 pm

I think noteeth 2 ble kra expert gak dlm dunia IT ni kot...uise...jan kembang da la kn...hehe.. Razz

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 8:35 pm

wooo~ cool ok...aku biasa2 je...apa2 pun enjoy n try make this forum havoc Twisted Evil

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:36 pm

sokong2

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 8:37 pm

btol2.
harap2 forum ni feymes. Very Happy

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:39 pm

tersgt famous...hehhehe..... let's make it.. cheers cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 8:47 pm

foronum wrote:kenapa noteeth pegang sume thread ? =.=
gile byk die pegang. xD

nie mesti member baik admin nie..
kuang ajak btol..

"takder gigi" tu secret admire pembantu kedua Admin.

sebab tu dia pegang banyak..

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:50 pm

stop2... no fighting... hehehhe..

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 8:53 pm

Macam nie la kehidupan aku ngan Admin forum nie..

Kalau ko nak kenal gaya Admin, kalau dia post, mesti dia suka main
strike pastu strike pastu strike..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Miyavi on Tue Jan 05, 2010 8:54 pm

x kisah la sapa dia 2...yg pnting kte sume sma2 jdikn forum kte ni mnarik n hbt k....xde gduh2....

PEACE NO WAR....!!! cheers cheers cheers

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Tue Jan 05, 2010 8:55 pm

btul ckp miyavi tu..... PEACE TO ALL FORUMER.... cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Miyavi on Tue Jan 05, 2010 9:00 pm

Thanx coz skog....(^.^)...

_________________
--Miyavi Kazuma--

Miyavi
Admin

Posts : 371
Join date : 2010-01-01
Age : 26
Location : ProxyFireZ

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 10:51 pm

btul2 xmau gado2 Very Happy lau gadoh sapa nk memeriahkn forum ni : Twisted Evil aku dh lah "xde gigi" ckp byk pun bersmbur air liur je...hahaha.... jocolor

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 10:59 pm

sian kat noteeth, nak cakap banyak2 bayar kurang pun tak leh..
Takper, kita bercakap melalui penulisan jer la wokeyh..

p/s: Kalu admin mesti suka main strike banyak..

Mungkin Admin kick aku pasal akaun tu kot..Takper nanti dia ok ar tu..

p/s: Im sorry admin..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  foronum on Tue Jan 05, 2010 11:00 pm

wuit optitech.
aku rase kau kne lebih berperasaan bile mintak maap kat admin. xD

foronum

Posts : 281
Join date : 2010-01-03
Location : tempat paling best !

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 11:01 pm

btul tu optitech...kasi lah ayat teruja skit kat admin Twisted Evil

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Optitech on Tue Jan 05, 2010 11:36 pm

Wokeyh..aku PM dia..

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  noteeth on Tue Jan 05, 2010 11:39 pm

any updare pm me back cheers

noteeth

Posts : 185
Join date : 2010-01-01
Location : Planet #!

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  farel on Wed Jan 06, 2010 6:41 am

mmmmm.... everything willl be just fine.. cheers

farel

Posts : 426
Join date : 2010-01-03
Location : cant believe... it's here..hahah

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 10:40 pm

Optitech wrote:sian kat noteeth, nak cakap banyak2 bayar kurang pun tak leh..
Takper, kita bercakap melalui penulisan jer la wokeyh..

p/s: Kalu admin mesti suka main strike banyak..

Mungkin Admin kick aku pasal akaun tu kot..Takper nanti dia ok ar tu..

p/s: Im sorry admin..


Memang aku kick ko jadi admin sebab tu pown.
ha...lenkali login la lagi..

ko hack database aku ke beb?

Admin
Admin

Posts : 108
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : Di dalam mindaku

http://myjmti.findtalk.biz

Back to top Go down

Nak Cari Kawan Lama

Post  Jebat on Sat May 22, 2010 8:39 pm

tlg saya..ada sesiapa kenal dengan student nama fatimatul zuhra berasal dari ipoh perak....i need her information about her as soon as posible....last aku dengar dia ada di course pembinaan something like that..tlg...

Jebat

Posts : 4
Join date : 2010-05-22
Location : On Earth

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Optitech on Mon May 24, 2010 5:54 am

Leh bagi detail sket pasal dia tak?
Dia sem berapa?

_________________
|----------------------------------------------------|




EXCUSE IS THE DUMBEST WAY TO ESCAPE

MAKLUMAN: Worksheet/Assignment Download Section hanya untuk pengguna berdaftar. Sila daftar untuk melakukan 'download'. Lepas dah click link, tekan kat perkataan "Skip Ad" bahagian atas belah kanan sekali. Pastu baru leh download.
Harap Maklum.

Optitech

Posts : 518
Join date : 2010-01-01
Age : 24
Location : ProxyFireZ

http://sembangseposen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Jebat on Sun Jul 04, 2010 6:07 pm

kalau di ikutkan mebi dia dalam sem 2 atau 3..

Jebat

Posts : 4
Join date : 2010-05-22
Location : On Earth

Back to top Go down

huhuhu....

Post  Jebat on Wed Jul 14, 2010 4:41 pm

dah berzaman dah aku x jumpe dia......seyes aku mmg rindu kat die......tapi aku nak cari dia nie sebab ada perkara yang aku perlu selesaikan dan ia melibatkan perkara hidup dan mati..

Jebat

Posts : 4
Join date : 2010-05-22
Location : On Earth

Back to top Go down

Re: nak tanye ni.

Post  Sponsored content Today at 9:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum