Navigation
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
Wed Sep 09, 2015 2:48 am by sksportcar

» Homestay Di Kota Bharu
Sun Jan 25, 2015 10:52 pm by sksportcar

» Kereta Sewa Shah Alam
Tue Aug 05, 2014 8:54 am by sksportcar

» Bahasa Jepun: Ayat Seharian,Hari,Haribulan & Nombor
Mon Sep 23, 2013 8:43 pm by foxfoxer

» Tips nak hapuskan virus secara manual [On updates]
Tue Mar 19, 2013 8:38 am by Optitech

» Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
Thu Jul 21, 2011 2:53 am by Optitech

» Virus shortcut kat pendrive
Thu Jul 21, 2011 12:27 am by Optitech

» Admin Kembali dengan Menyengat
Wed Jul 20, 2011 1:59 pm by Optitech

» Xcode Magazine - Penulisan daripada hacker
Wed Jul 20, 2011 12:45 pm by Optitech


Current date/time is Thu Mar 30, 2017 8:42 pm


  • Bersama Webmaster

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Sudut Belajar

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Bacaan & hiburan

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Ruangan Santai

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Sembang Komputer


    Sembang2 pasal komputer kat sini.. Kalau ada apa2 masalah komputer leh ajukan kat sini.
    13 Topics
    68 Posts
    Thu Jul 21, 2011 2:53 am
    Optitech Teknik defense dari virus and spyware [Auto]
  • Ucapan


    Sampaikan ucapan Besday, Gud Luck, Tahniah, Takziah dan sebagainya di sini. Biarkan dia tahu anda mengambik berat tentangnya. Tak kira la, sapa2 pun, lecture ker, kawan korang ker..
    Moderator: foronum
    4 Topics
    52 Posts
    Mon Jun 13, 2011 9:15 am
    Admin Welcome Junior
  • Lepak & Sembang Ceria


    Jom lepak kat sini. Riuhkan forum nie dengan cerita korang.
    Moderator: foronum
    15 Topics
    316 Posts
    Sun Oct 03, 2010 5:56 am
    foronum apa pendapat korang mengenai "phrase" ni?
  • Perkongsian Hobi


    Jom kongsikan hobi korang kat sini. Photography, memancing, skodenging dan macam2 lagi..akekek
    Moderator: foronum
    1 Topics
    1 Posts
    Thu Jun 17, 2010 7:07 pm
    Optitech Pemandangan DI JMTI
  • Perkongsian Cerita


    Ceritakan pengalaman, kisah2 menarik korang kat sini. pengalaman korang masa muda dulu, semalam ataupun akan datang..erk..
    Moderator: foronum
    6 Topics
    38 Posts
    Sun Jun 27, 2010 2:01 am
    foronum oh ibu..
  • Perniagaan & Perkhidmatan


    Nyatakan perniagaan dan perkhidmatan yang korang jalankan kat sini. Biar semua orang tahu. Baru la femes. hoho!
    Moderator: foronum
    5 Topics
    20 Posts
    Wed Sep 09, 2015 2:48 am
    sksportcar Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam
  • Rumah/Bilik Sewa


    Bincangkan mengenai rumah @ bilik @ hotel sewa kat sini.
    Moderator: foronum
    2 Topics
    3 Posts
    Sun Jan 25, 2015 10:52 pm
    sksportcar Homestay Di Kota Bharu
  • Isu Semasa

    Topics
    Posts
    Last Posts
  • Maklumat Berkenaan JMTI


    Maklumat2 berguna berkaitan JMTI.
    Moderator: foronum
    7 Topics
    122 Posts
    Sat Feb 06, 2010 9:31 pm
    Optitech Terkini kat asrama...
  • Kelab & Persatuan


    Bincang pasal kelab dan persatuan yang korang ikut sekarang nie.
    Moderator: foronum
    2 Topics
    24 Posts
    Sun Feb 14, 2010 6:51 pm
    Miyavi Kelas VS kawad..Pilihan korang?
  • Perjumpaan & Aktiviti


    Aktiviti yang akan dijalankan oleh JMTI. Kalau korang ada aktiviti yang best, bincangkannya di sini. Maybe forumer lain leh bagi pendapat kat korang.
    Moderator: foronum
    5 Topics
    29 Posts
    Tue Mar 30, 2010 7:20 pm
    Miyavi Paintball....
  • Sudut Kenangan


    Share kan kenangan korang di mana2 sahaja di sini. Kenangan di JMTI, PLKN, Rumah dan sebagainya. Disinilah tempat untuk korang bergaya. hak3..Biar admin jeles.
    Moderator: foronum
    1 Topics
    8 Posts
    Sat Feb 06, 2010 8:12 am
    Optitech Lagu masa kat PLKN dulu
  • Aduan, Komen & Masalah


    Bincangkan masalah berkaitan hostel, Loan, pengurusan JMTI, lecture dan sebagainya kat sini. Harap bersopan ketika melakukan komen dan aduan.
    Moderator: foronum
    5 Topics
    91 Posts
    Mon Feb 15, 2010 11:40 pm
    foronum Kepada Admin Yang KuCintai. xD
  • Politik JMTI


    Bincangkan pasal perkara yang berlaku dalam politik JMTI. Siapakah presiden MPP terbaik??! Nyatakan pendapat anda.
    Moderator: foronum
    4 Topics
    17 Posts
    Sat Apr 03, 2010 6:27 pm
    Optitech BLOG MPP...
Who is online?

In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
Most users ever online was 17 on Fri Feb 25, 2011 8:50 pm

Registered Users: None


No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days

Legend :   [ Administrator ]   [ Moderator ]

Our users have posted a total of 2138 messages

We have 121 registered users

The newest registered user is nazmi1318


  • New postsNew posts
  • No new postsNo new posts
  • Forum is lockedForum is locked